Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg kjøper toner til laserskrivere?

Hovedkomponenten i toner (også kjent som toner) er ikke karbon, men de fleste av dem er sammensatt av harpiks og kjønrøk, lademiddel, magnetisk pulver, etc. Toneren smeltes inn i papirfibrene ved høy temperatur, og harpiksen blir oksidert til en gass med en skarp lukt, som er det alle kaller 'ozon'. Denne gassen har bare én fordel, som er å beskytte jorden og redusere skaden av solstråling. Det er ikke bra for menneskekroppen i seg selv, det vil forårsake irritasjon av menneskets slimhinner, det er lett å øke forekomsten av astma eller neseallergi, og til og med svimmelhet, oppkast og andre fenomener.

I dag vil laserskrivere og elektrostatiske kopimaskiner, som er vanlige på kontorer, frigjøre forskjellige fine partikkeltonere, som forurenser inneluften. I dag kan slike enheter sees overalt, fra hjem til arbeidsplasser. Det er disse maskinene som avgir store mengder fine partikler, tungmetaller og skadelige gasser, noe som gjør ulike kontorsyndromer rolig populære i land rundt om i verden. De typiske symptomene er luftveisinfeksjoner, hodepine og Blodbildet endres.

DSC00244

Ikke-giftig kontroll av toner Tonerråmaterialer kan være giftfrie hvis de er standardiserte og brukes i forseglet tilstand (som originalprodusent eller Mitsubishi-toner, Bachuan-toner, Huazhong-toner, etc.). I følge AMES-testen er det vanskelig for alle typer flaskepulver på markedet å oppfylle kravene til ikke-toksisitet på grunn av produksjonsteknologiens begrensninger og andre forhold.

Mange tonerkassetter kan brukes igjen etter at den originale toneren er brukt opp, så det selges også separate tonere på markedet. Ved å tilsette toner selv, vil kostnadene ved å bruke forbruksvarer reduseres betraktelig. Siden tonerkassetten er et forseglet engangsforbruksmateriale, vil tilsetning av toner på egen hånd skade forseglingsytelsen til tonerkassetten og forårsake pulverlekkasje. Tonerpartiklene måles vanligvis i mikron. Forurensning av miljø og kontormiljø fører til en økning i PM2,5.

Hele produksjonsprosessflyten til pulveriseringsmetoden er: (materialvalg) → (materialinspeksjon) → (ingredienser) → (forblanding) → (blanding og ekstrudering) → (pulverisering og klassifisering) → (etterbehandling) → ( ferdige produkter) → (inspeksjon ) → (separat emballasje) Pulveriseringsmetoden er mye brukt i tonerprosesseringsindustrien for å lage toner. Pulveriseringsmetoden kan produsere toner som er egnet for tørr elektrostatisk kopiering: inkludert to-komponent toner og en-komponent toner (inkludert magnetisk og ikke-magnetisk). På grunn av den forskjellige utviklingsprosessen og lademekanismen, er andelen av ingredienser og ingredienser også forskjellig.


Innleggstid: 29. juli 2022