Canon IR6075 toner, kopimaskin toner, Canon pluss svart toner, høy kvalitet og god pris.

Når kopimaskinens toner er brukt opp, vises vanligvis en tilsvarende melding på kontrollpanelet for å fortelle deg når det er på tide å skifte blekk.
Hvis du ikke bytter blekk for kopimaskinen i tide, kan tonerprodusenten til kopimaskinen påvirke kopieringseffekten i fremtiden, og til og med skade tonerkassetten eller den lysfølsomme trommelen inne i kopimaskinen.
Derfor, når du oppdager at kopimaskinen er tom for blekk, bør du tilsette pulver til kopimaskinen i tide. Hvis du ikke er teknisk sterk, må du be en profesjonell vedlikeholdsperson om å tilsette pulver for deg.

Selvfølgelig må toneren du bruker støttes av kopimaskinen eller original toner. Enhver toner av dårlig eller lav kvalitet vil føre til at kopimaskinen produserer mye avfallspulver eller støv under arbeidsprosessen. Når pulveret eller støvet faller på arbeidskretskortet inne i kopimaskinen, vil det føre til dødelig skade på kopimaskinen.
Kvaliteten på kopien bestemmes hovedsakelig av ytelsen til produsenten av kopimaskinens toner, følsomheten til den fotosensitive trommelen, de fysiske egenskapene til bæreren og kvaliteten på kopimaskinens toner. Her introduserer vi hovedsakelig sammensetningen og funksjonen til kopimaskintoneren.

Hvis tonerkassetten blir stående uemballert i lang tid, vil levetiden til tonerkassetten forkortes.
Hvis den uemballerte trommelenheten utsettes for mye direkte sollys eller innendørs lys, kan trommelenheten bli skadet.
Sett den nye tonerkassetten inn i trommelenheten til du hører lyden av at tonerkassetten låses når den er på plass. Når tonerkassetten er riktig installert, heves låsespaken automatisk.

tonerpulver


Innleggstid: 18. oktober 2021